AC Millan
CE Ato虁mics
Shakhtar Rubi虂
UE Afligits
Crimesons
Sonics Team
Titanes
The Pink Panthers
Students League ITW Montserrat

RESULTATS STUDENT LEAGUE ITW MONTSERRAT

CLASSIFICACI脫

Grup P1

Posici贸n Equipos Jugado Ganado Empatado Perdido Diferencia de gol Puntos
1 AC MillanAC Millan 5 5 0 0 38 15
2 UE AfligitsUE Afligits 4 2 0 2 1 8
3 Shakhtar Rubi虂Shakhtar Rubi虂 5 1 0 4 -21 6
4 CE Ato虁micsCE Ato虁mics 4 1 0 3 -18 5

Grup P2

Posici贸n Equipos Jugado Ganado Empatado Perdido Diferencia de gol Puntos
1 TitanesTitanes 5 5 0 0 41 15
2 The Pink PanthersThe Pink Panthers 5 2 0 3 9 9
3 Sonics TeamSonics Team 5 2 0 3 -11 9
4 CrimesonsCrimesons 5 1 0 4 -39 7

ACTES I COMIT脡 DE COMPETICI脫

Acta Shakhtar Rubi虂 vs UE Afligits

Acta Titanes vs The Pink Panthers

Acta AC Millan vs CE Ato虁mics

Acta Crimesons vs Sonics Team

Acta CE Ato虁mics vs UE Afligits

 • Fet: Durant el partit de la jornada 3 de la modalitat PING PONG, l’equip Shakhtar Rub铆 no presenta cap arbitre. (sanci贸).
 • Sanci贸: Donat que l’equip Shakhtar Rub铆 no presenta, ni en cap cas justifica la no pres猫ncia del seu arbitre en el partit de la jornada 3 de la modalitat esportiva de PING PONG, el comit猫 decideix SANCIONAR amb 1 punt menys en el resultat del seu partit de la jornada 4 contra AC Millan, assolint 0 punts a la classificaci贸 enlloc de 1 punt.
 • O.V.
  • Fet: Incomplir el codi de conducta de l’#studentsLeague i alterar les normes de conviv猫ncia i de respecte del centre escolar que organitza (estar reiteradament fent sorolls en espais de silenci i ordre, desatenent constantment les instruccions i peticions de silenci).
  • Sanci贸: Donat que el jugador Ovchinnikov Viacheslav ha alterat de manera constant el codi de conducta i la conviv猫ncia i respecte en el centre, el comit猫 decideix SANCIONAR amb 1 setmana de suspensi贸 de modalitats esportives, no podr脿 tornar a la competici贸 fins el dimarts 7 de maig. En cas de tornar a cometre una acci贸 semblant el jugador quedar脿 expulsat de la competici贸.

Acta Sonics Team vs The Pink Panthers

Acta AC Millan vs Shakhtar Rubi虂

 • Fet: Durant el partit de la jornada 4 de la modalitat PING PONG, l’equip CE Atomics no presenta cap arbitre. (sanci贸).
 • Sanci贸: Donat que l’equip CE Atomics no presenta, ni en cap cas justifica la no pres猫ncia del seu arbitre en el partit de la jornada 4 de la modalitat esportiva de PING PONG, el comit猫 decideix SANCIONAR amb 1 punt menys en el resultat del seu partit de la jornada 3 contra UE Afligits, assolint 2 punts a la classificaci贸 enlloc de 3 punts.

Acta Crimesons vs Titanes

Acta CE Ato虁mics vs Shakhtar Rubi虂

Acta Sonics Team vs Titanes

Acta AC Millan vs UE Afligits

Acta Crimesons vs The Pink Panthers

Acta UE Afligits vs Shakhtar Rubi虂

Acta The Pink Panthers vs Titanes

Acta CE At貌mics vs AC Millan

Acta Sonics Team vs Crimesons

 • Fet: Durant el partit de la jornada 7 de la modalitat VOLEIBOL, l’equip CRIMESONS FC no presenta ENTRENADOR en el seu partit alterant de manera significativa la competici贸. (sanci贸). Per altra banda en el partit de la jornada 8 de la modalitat de PING PONG, l’equip CRIMESONS FC tampoc presenta ARBITRE, alterant novament la competici贸 i la normativa establerta (sanci贸).
 • Sanci贸: Donat que l’equip CRIMESONS FC no presenta, ni en cap cas justifica la no pres猫ncia de l’脿rbitre i entrenador en el partit de la jornada 7 i 8 de Voleibol i Ping Pong, el comit猫 decideix SANCIONAR l’equip amb la p猫rdua del PUNT obtingut en el partit de la jornada 7 de Voleibol. En cas de repetir-se els fets i no tenir una justificaci贸 clara, l’equip CRIMESONS FC quedar脿 expulsat de la modalitat esportiva de VOLEIBOL, amb la p猫rdua respectiva de punts que afecten a les classificacions finals.
 • V.O.
  • Fet: Incomplir el codi de conducta de l’#studentsLeague i alterar les normes de conviv猫ncia i de respecte del centre escolar que organitza la competici贸 (falta de respecte greu als companys de l’aula i desobedi猫ncia al professor/a de l’aula).
  • Sanci贸: Donat que el jugador V.O. ha alterat de manera 芦greu禄 el codi de conducta i la conviv猫ncia i respecte en el centre, el comit猫 decideix SANCIONAR amb 2 setmanes de suspensi贸 de modalitats esportives, no podr脿 tornar a la competici贸 fins el dimarts 4 de juny. 脡s la 2a sanci贸 que s’aplica a l’alumne en q眉esti贸, per tant, en cas de tornar a cometre una acci贸 semblant el jugador quedar脿 expulsat de la competici贸, sense la participaci贸 a la jornada final del 15 de juny i retorn del material.

Esports

Equips Participants

Students League ITW Montserrat

Coneix la normativa

Patrocina

ITW Sport Training Program
El Maset

Amb el suport

ColaCao