AC Millan
CE Ato虁mics
Shakhtar Rubi虂
UE Afligits
Crimesons
Sonics Team
Titanes
The Pink Panthers
Students League ITW Montserrat

RESULTATS STUDENT LEAGUE ITW MONTSERRAT

CLASSIFICACI脫

Grup V1

Posici贸n Equipos Jugado Ganado Empatado Perdido Diferencia de gol Puntos
1 CE Ato虁micsCE Ato虁mics 5 4 1 0 39 14
2 UE AfligitsUE Afligits 5 3 1 1 17 12
3 AC MillanAC Millan 4 1 0 3 -28 6
4 Shakhtar Rubi虂Shakhtar Rubi虂 4 0 0 4 -28 4

Grup V2

Posici贸n Equipos Jugado Ganado Empatado Perdido Diferencia de gol Puntos
1 The Pink PanthersThe Pink Panthers 4 4 0 0 21 12
2 CrimesonsCrimesons 5 3 0 2 2 10
3 Sonics TeamSonics Team 5 1 0 4 -26 7
4 TitanesTitanes 4 1 0 3 3 6

ACTES I COMIT脡 DE COMPETICI脫

Acta AC Millan vs CE Ato虁mics

Acta Crimesons vs Sonics Team

Acta Shakhtar Rubi虂 vs UE Afligits

Acta Titanes vs The Pink Panthers

Acta AC Millan vs Shakhtar Rubi虂

Acta Crimesons vs Titanes

Acta CE Ato虁mics vs UE Afligits

Acta Sonics Team vs The Pink Panthers

Acta AC Millan vs UE Afligits

 • Fet: Durant el partit de la jornada 5 de la modalitat VOLEIBOL, l’equip AC Millan no presenta cap 脿rbitre. (sanci贸).
 • Sanci贸: Donat que l’equip AC Millan presenta i justifica de manera correcte i objectiva la no pres猫ncia del seu 脿rbitre en el partit de la jornada 6 de la modalitat esportiva de VOLEIBOL, el comit猫 decideix AMONESTAR a l’equip per la falta de previsi贸 en els fets succe茂ts i no descomptar cap punt a efectes de la competici贸. En cas de repetir-se els fets i no tenir una justificaci贸 clara, l’equip de l’AC Millan tindr脿 doble sanci贸 (per l’incompliment de la normativa i per falta de previsi贸 davant els fets.
 • B.G.
  • Fet: Incomplir el codi de conducta de l’#studentsLeague i alterar les normes de conviv猫ncia i de respecte del centre escolar que organitza (falta de respecte greu a l’脿rbitre i company del centre escolar).
  • Sanci贸: Donat que el jugador B.G. ha alterat de manera 芦greu禄 el codi de conducta i la conviv猫ncia i respecte en el centre, el comit猫 decideix SANCIONAR amb 2 setmanes de suspensi贸 de modalitats esportives, no podr脿 tornar a la competici贸 fins el dimarts 21 de maig. En cas de tornar a cometre una acci贸 semblant el jugador quedar脿 expulsat de la competici贸.
 • X.V.
  • Fet: Incomplir el codi de conducta de l’#studentsLeague i alterar les normes de conviv猫ncia i de respecte del centre escolar que organitza (falta de respecte a companys/es a l’aula, alterar l’ordre i conviv猫ncia entre els canvis d’aula,…).
  • Sanci贸: Donat que el jugador X.V. ha alterat de manera 芦greu禄 el codi de conducta i la conviv猫ncia i respecte en el centre, el comit猫 decideix SANCIONAR amb 2 setmanes de suspensi贸 de modalitats esportives, no podr脿 tornar a la competici贸 fins el dimarts 21 de maig. En cas de tornar a cometre una acci贸 semblant el jugador quedar脿 expulsat de la competici贸.

Acta Crimesons vs The Pink Panthers

Acta CE Ato虁mics vs Shakhtar Rubi虂

Acta Sonics Team vs Titanes

Acta CE At貌mics vs AC Millan

Acta Sonics Team vs Crimesons

 • Fet: Durant el partit de la jornada 7 de la modalitat VOLEIBOL, l’equip CRIMESONS FC no presenta ENTRENADOR en el seu partit alterant de manera significativa la competici贸. (sanci贸). Per altra banda en el partit de la jornada 8 de la modalitat de PING PONG, l’equip CRIMESONS FC tampoc presenta ARBITRE, alterant novament la competici贸 i la normativa establerta (sanci贸).
 • Sanci贸: Donat que l’equip CRIMESONS FC no presenta, ni en cap cas justifica la no pres猫ncia de l’脿rbitre i entrenador en el partit de la jornada 7 i 8 de Voleibol i Ping Pong, el comit猫 decideix SANCIONAR l’equip amb la p猫rdua del PUNT obtingut en el partit de la jornada 7 de Voleibol. En cas de repetir-se els fets i no tenir una justificaci贸 clara, l’equip CRIMESONS FC quedar脿 expulsat de la modalitat esportiva de VOLEIBOL, amb la p猫rdua respectiva de punts que afecten a les classificacions finals.
 • V.O.
  • Fet: Incomplir el codi de conducta de l’#studentsLeague i alterar les normes de conviv猫ncia i de respecte del centre escolar que organitza la competici贸 (falta de respecte greu als companys de l’aula i desobedi猫ncia al professor/a de l’aula).
  • Sanci贸: Donat que el jugador V.O. ha alterat de manera 芦greu禄 el codi de conducta i la conviv猫ncia i respecte en el centre, el comit猫 decideix SANCIONAR amb 2 setmanes de suspensi贸 de modalitats esportives, no podr脿 tornar a la competici贸 fins el dimarts 4 de juny. 脡s la 2a sanci贸 que s’aplica a l’alumne en q眉esti贸, per tant, en cas de tornar a cometre una acci贸 semblant el jugador quedar脿 expulsat de la competici贸, sense la participaci贸 a la jornada final del 15 de juny i retorn del material.

Acta UE Afligits vs Shakhtar Rubi虂

Acta The Pink Panthers vs Titanes AJORNAT

Esports

Equips Participants

Students League ITW Montserrat

Coneix la normativa

Patrocina

ITW Sport Training Program
El Maset

Amb el suport

ColaCao