L’Escola Montserrat aposta per l’anglès a l’Educació Infantil!

Projecte “Learning English in Pre-Primary Education”

L’Escola Montserrat de Rubí està portant a terme un projecte a l’etapa d’Educació Infantil col·laborant conjuntament amb l’UIC (Universitat Internacional de Catalunya) i l’escola Mare de Déu de la Salut que pertany a la mateixa fundació que nosaltres. Aquest projecte, que finalitza aquest curs escolar 20-21 i que ha tingut una durada de tres anys, ha estat guardonat amb el premi «John McDowell Awards» organitzat per l’APAC (Associació de Professors d’Anglès de Catalunya) i finançat per «The British Council«.

L’objectiu d’aquest projecte és trobar camins per fomentar l’aprenentatge de la llengua anglesa i la interacció amb aquesta llengua. Això s’està portant a terme aplicant la metodologia CRIL/AICLE (Aprenentatge Integrat de Contingut i Llengües Estrangeres) amb els especialistes i tutores de les classes de P3, P4 i P5 d’educació infantil conjuntament amb el suport i seguiment de l’equip de professionals implicats de l’UIC.

El projecte consta de dues parts. Per una banda, s’ha incrementat el vocabulari d’anglès relacionat amb l’àrea de la descoberta de l’entorn natural i social (estacions de l’any, festes…) i s’ha aplicat a les assignatures impartides pels especialistes. Per una altra banda, es fa la rutina del «Bon dia» també en anglès dos cops per setmana amb les tutores.

L’experiència està sent molt enriquidora i engrescadora per a tots, grans i petits. Ens està ajudant a millorar l’aprenentatge de la llengua anglesa a l’etapa d’educació infantil d’una manera més natural i motivador a la vegada.

Agraïm a l’equip de l’UIC, Júlia Barón, Marta Segura, Yagmur Elif Met, Noelia Navarro i Helena Roquet , per la seva dedicació, suport i esforç a l’hora de dur aquest projecte amb nosaltres i esperem poder continuar treballant junts en el futur!

Share This Post!

Tweets Recents