Cantata 4t de primària de Rubí

L’Escola Montserrat ha participat a la 8a cantata escolar d’alumnes de 4t primària de Rubí.

Jornada de portes obertes

L’espectacle, titulat «Càmping qui pugui!», recupera aquesta activitat musical després de la pandèmia

Sota el títol Càmping qui pugui!, les nenes i nens han interpretat nou cançons amb l’acompanyament musical en directe del professorat de l’Escola Municipal de Música Pere Burés.

La proposta va néixer dels professors i professores de música de les escoles de Rubí, que es van inspirar en els moviments Cantània, un projecte d’òpera participativa per a l’alumnat de primària.

Gairebé 800 nenes i nens de 4t de primària de pràcticament totes les escoles públiques i concertades de la ciutat han participat aquest dilluns a la 8a Cantata Escolar, que ha tingut lloc a l’amfiteatre del parc del Castell. Les famílies de l’alumnat han omplert les grades de l’auditori per seguir l’espectacle, que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez; el regidor d’Educació, Víctor García Correas i la directora del Servei Educatiu de Rubí – Castellbisbal del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Mercè Cambra Martí.

Els nens i nenes dels diferents centres participants treballen a les aules un repertori musical que després interpreten en un gran concert conjunt. Cada any, a més de l’Escola d’Art i Disseny edRa ha realitzat un mural per acompanyar l’espectacle.

Share This Post!