EDUCACIÓ PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

L’equip de monitors/es de les activitats extraescolars de primària i secundària tenen especialització i experiència en les diverses activitats proposades. Desenvolupen i dinamitzen les activitats, segueixen els objectius educatius programats i tenen cura en tot moment del grup d’infants.

*Important! Els preus i sessions de les activitats són orientatius i estan subjectes a canvis en funció del nº de participants i de la seva aprovació per consell escolar.

Futbol Sala

Futbol Sala

L’activitat de futbol sala està dissenyada per a nens i joves que vulguin millorar les seves habilitats esportives i desenvolupar una passió pel futbol sala.

Durant el programa, els estudiants aprendran les tècniques bàsiques del futbol sala, incloenthi la tècnica de passada, de xut, d’intercepció i de regateig. També milloraran la seva forma física, treballant en l’equilibri, la coordinació i la velocitat.

També inclou la participació en tornejos i competicions.

Curs: 1r EP a 4t ESO
Sessions setmanals: 2 + competició
Preu: 38 €/mes

Dansa urbana

Dansa urbana

Si als vostres fills i filles els encanta ballar i estan interessats en la dansa urbana (hip-hop, funky, pop actual, etc.), aquest programa és per a ells.

Els nostres estudiants aprendran els moviments bàsics i avançats de la dansa urbana, així com la coordinació, la flexibilitat i la força necessàries per a realitzar-los amb èxit.

El nostre programa també fomenta l’expressió personal i la creativitat a través de la improvisació i la coreografia, donant als estudiants l’oportunitat de crear i presentar les seves pròpies coreografies davant d’un públic.

Curs: 1r EP a 6è EP
Sessions setmanals: 2
Preu: 32 €/mes

Patinatge

Patinatge

El programa està dissenyat per a nens i nenes de totes les edats i nivells de competència.

Proporcionarà als estudiants les tècniques bàsiques i avançades del patinatge, així com la seguretat i l’equipament necessaris per a una experiència de patinatge segura i divertida.

A través del joc i la pràctica, els estudiants desenvoluparan la seva coordinació, equilibri i flexibilitat, així com la seva confiança en un mateix i la seva capacitat per afrontar nous desafiaments. A més, el programa també inclou activitats divertides com jocs, coreografies i exhibicions.

Curs: 1r EP a 4t ESO
Sessions setmanals: 2
Preu: 32 €/mes

Gimnàstica rítmica

Gimnàstica rítmica

La Gimnàstica Rítmica és un esport tant femení com masculí, està lligat a l’estètica a la qual es mostra la sensibilitat envers la música amb suaus o complexos moviments, que aconsegueix captivar inclús a tota aquella persona que no té cap lligam amb l’art i l’esport.

Formem als participants des de petits amb valors d’equip, constància, compromís, respecte…, essencials per a garantir un esport amb caràcter educatiu.

Curs: 1r EP a 6è EP
Sessions setmanals: 2
Preu: 44 €/mes
Amb la col·laboració de: Gimnastica Sant Cugat

Voleibol

Voleibol

Durant el programa, els estudiants aprendran les tècniques bàsiques del voleibol, incloent-hi la tècnica de passada, de xut, de servei i de defensa. També milloraran la seva forma física, treballant en l’equilibri, la coordinació i la velocitat.

A través del joc i la pràctica, els estudiants podran desenvolupar la seva capacitat de treballar en equip, la seva autoestima i la seva confiança en un mateix. Així mateix, aprendran la importància del respecte, la disciplina i la motivació en l’esport.

El programa també inclou la participació en tornejos i competicions.

Curs: 1r EP a 4t ESO
Sessions setmanals: 2 + competició
Preu: 38 €/mes

Escacs

Escacs

La nostra missió és promoure i fomentar els escacs a la nostra ciutat a tots els nivells: educatiu, social i esportiu. Per aconseguir-ho, impartim classes d’escacs, organitzem i participem en tornejos socials i competim tan individual com col·lectivament en campionats oficials.

Els nostres valors són promoure l’honestedat, el respecte al rival, el sentit de la responsabilitat, la creativitat, l’autoestima, el control dels impulsos, la confiança en si mateix, l’afany d’èxits, el respecte per les regles, l’autocrítica, la tolerància i el treball en equip.

Curs: 1r EP a 4t ESO
Sessions setmanals: 1
Preu: 24 €/mes
Amb la col·laboració de: Associació d’Escacs Rubinenca

LEGO Robotix

LEGO Robotix

La nostra activitat extraescolar de robòtica i programació amb LEGO ofereix als nens i nenes l’oportunitat de crear i dissenyar els seus propis robots i programar-los per dur a terme diverses tasques.

A través de la metodología LEGO Education, els estudiants desenvolupen habilitats en ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques (STEAM). També aprenen a treballar en equip, a pensar de forma crítica i a resoldre problemes,v tot dissenyant i construint assesorats per docents certificats per la LEGO Education Academy.

Curs: 1r EP a 4t ESO
Sessions setmanals: 1,5
Preu: 68 €/mes
Amb la col·laboració de: LEGO educationROBOTIX Hands-on Learning

Art Attack

Art Attack

Art attack és un taller on deixar volar la teva imaginació. T’ajudarem a plasmar el que vulguis amb dibuixos, pintura, paper, cartró, argila, pedres… l’únic límit és la teva imaginació!

Explorarem diversos estils i corrents artístics de la forma més pràctica tot submergint-nos en l’apassionant món de les arts plàstiques.

Curs: 1r EP a 4t ESO
Sessions setmanals: 2
Preu: 32 €/mes

Guitarra

Guitarra

S’estudia l’instrument en diferents vessants;

Per una banda, es busca el tracte correcte cap a l’instrument, i alhora s’apliquen tècniques pr a la correcta execució que es necessita per a reproduïr les notes que demanen les partitures.

Està dirigit tant a alumnat que vulgui començar de 0 com a alumnes que vulguin perfeccionar la seva tècnica.

Curs: 5è EP a 4t ESO
Sessions setmanals: 1,5
Preu: 28 €/mes

Teatre musical

Teatre musical

Als nostres Tallers de Teatre Musical (TTM), els alumnes gaudeixen participant en la representació d’un musical on desenvolupen les
tres disciplines bàsiques del teatre musical: La interpretació, el cant i la dansa.

Durant el curs, es van preparant les escenes, junt amb les cançons i coreografies, de manera que l’intèrpret es submergeix en el procés de creació d’un musical de principi a fi, passant de la primera lectura de guió fins a la representació davant un públic en un teatre professional.

Curs: 4t EP a 4t ESO
Sessions setmanals: 1,5
Preu: 28 €/mes
Amb la col·laboració de: Dinàmic Crescendo

Teatre

Teatre

Aquesta activitat consistirà en aprendre a interpretar, teatre escènic, a base de Improvisacions sobretot durant el Primer Trimestre alternant amb varies lectures en veu alta de l’obra final que s’interpretarà a final de curs que serà El Petit Príncep.

Estarà adaptat als / les alumnes que s’apuntin tan per nombre com per tipología de personatges i duració de la història. Aprendràn a treballar l’escolta, la posada en escena, vergonya, timidesa, concentració de manera jugada i poc a poc s’aniràn endinsant en la història de la obra.

A partir del segon Trimestre s’endinsaràn més en el guió i també en la preparació de l’Atrezzo.

Curs: 4t EP a 4t ESO
Sessions setmanals: 1,5
Preu: 28 €/mes
Amb la col·laboració de: Dinàmic Crescendo

Actor/actriu davant la càmera

Actor/actriu davant la càmera

Aquesta activitat consistirà en gravar escenes de series conegudes (FRIENDS, Stranger Things…) El Treball d’Actor Davant la Càmera és un treball d’Interpretació molt diferent al treball d’Interpretació escènica, tot i que no deixa de ser Interpretació.

Avui dia, està molt de moda, cada vegada més, les series, pel.lícules estàn en moltes plataformes i aquest tipus d’Interpretació, que al final és la Formació de Cinema, està agradant moltíssim.

Els joves d’aquestes edats a més, tenen molta costum de gravar vídeos i expresar-se a les xarxes socials així, i requereixen moltes vegades de formació.

Curs: 1r a 4t ESO
Sessions setmanals: 1,5
Preu: 28 €/mes
Amb la col·laboració de: Dinàmic Crescendo

Anglès

Anglès

Immersió total: igual que quan aprens la teva llengua materna. Perquè funciona.

Els nostres professors parlen en anglès en tot moment, en un context d’immersió total en l’idioma. El nostre professorat està format en ensenyament d’anglès específic per a cada grup d’edats.

Les nostres classes d’idiomes per a adolescents són amenes i pràctiques per tal que l’anglès sigui una font de motivació i de voluntat de millora contínua per als nostres alumnes

Curs: 1r EP a 4t ESO
Sessions setmanals: 2
Preu: 50-60 €/mes

Xinès

Xinès

El nostre mètode, tot i estar adaptat a l’edat dels alumnes, s’ajusta a la preparació dels exàmens oficials de xinès, YCT (Youth Chinese Test) i HSK (Hanyu Shuiping Kaoshi – Examen Oficial de Nivell de Xinès).

Ja que la llengua és cultura i viceversa, les nostres classes també estan dissenyades perquè els alumnes puguin conèixer la tradició xinesa, així com els seus codis socials i etiquetes. A més, es realitzaran activitats anuals sobre cal·ligrafia, gastronomia, festes tradicionals i música.

Curs: 1r EP a 4t ESO
Sessions setmanals: 2
Preu: 50-60 €/mes
Amb la col·laboració de: Panda Idioma