Jornades de portes obertes 2020

Junts fem els teus primers passos cap al futur

Un any més l’Escola Mare de Déu de Montserrat obre les portes perquè coneguis l’escola, però ho farem de manera virtual. La situació que ha produit el virus COVID-19 ha afectat al dia a dia de la nostra escola. Aquests dies estan essent un repte, oportunitats en forma d’algunes hores diàries per posar a prova la nostra creativitat, les nostres habilitats d’afrontament i adaptació a una situació nova i difícil.

Estem treballant perquè pugueu conèixer la nostra escola virtualment i quant tot torni a la normalitat ens vingueu a conèixer.

Preinscripcions 20-21

El departament d’Educació ha confirmat que s’ajorna la preinscripció escolar dels ensenyaments d’educació Infantil, Primària i Secundària, fins que es pugui garantir que es pot fer en condicions de normalitat. De moment, no s’han comunicat possibles dates i alternatives.

Si estàs interessat a conèixer els Cicles Formatius de l’Escola Montserrat, visita la web https://fp.escolamontserrat.net. També pots realitzar el procés de matriculació enviant-nos un correu electrònic.

Pots contactar amb l’Escola Montserrat al xat de WhatsApp que trobaràs a la pàgina web, formulari de contacte o enviant-nos un correu a futurs.estudiants@escolamontserrat.cat

PER QUÈ ESTUDIAR A L’ESCOLA MONTSERRAT?

VISITA VIRTUAL A L’ESCOLA MONTSERRAT

ETAPES EDUCATIVES

Educació Infantil Escola Montserrat Rubí
Educació Primària Escola Montserrat Rubí
Educació Secundària Escola Montserrat Rubí
Cicles Formatius Escola Montserrat Rubí

Uneix-te als més de 2500 Estudiants que gaudeixen
de l’educació de les escoles del Bisbat de Terrassa

Forma part del nou model educatiu de l’Escola Montserrat i prepara’t per al futur.

En compliment del REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (RGPD) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, us informem que l’escola Mare de Déu de Montserrat de Rubí, és el responsable del tractament d’aquestes dades i en farà ús mentre no es revoqui el consentiment. Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició, cancel·lació, portabilitat i oblit per escrit a l’escola Mare de Déu de Montserrat de Rubí, carrer Cervantes, 77 de Rubí.